The Last Of Us Dizisi Ne Zaman Çıkacak? %100 Beğeni! – BluTV

Genel - 15/01/2023 11:26

The Last Of Us Dizisi Ne Zaman Çıkacak? Yüzde yüz beğeni alan ve seyirci tarafından günden güne beklenen bir dizi olarak gündem konusu olmayı başarmıştır. Naughty Dog tarafından PlayStation oyunu olarakta geliştirilen ve oyuncu kitlesi bulunan dizinin yeni bölümleri artık Türkiye’de yayınlanmaya başlayacak! Tanıtım fragmanı izleyen seyirci kitlesi ise The Last Of Us Dizisi Ne Zaman Çıkacak? sorusunun cevabını aramaktadır. Türkiye’nin Kara Kutusu Haber Platformu olarak bizler de sizler için bir araştırma yaptık. İşte detaylar…

The Last Of Us Dizisi Ne Zaman Çıkacak? Dijital Yayın Platformu HBO ve BluTV!

The Last Of Us dizisi amerikan yapımı bir dizi olmakla birlikte daha önce Türkiye’de aktif olarak kullanılmayan HBO dijital yayın platformu aracılığı ile yayın yapmaktaydı. Türkiye’de HBO olmadığı için yayımcıların, BluTV ile anlaşma yapması ise Türkiye’de de izlenmeye açık olduğunu göstermektedir. BluTV tarafından yayınlanan fragmanlar da ise yüzde yüz beğeniyi toplayan dizi yayımlanma tarihini beklemektedir.

The Last Of Us Dizisi Konusu Nedir?

Dizi baş karakteri olan Joel ve 14 yaşında bir kız çocuğu olan Ellie ile aralarında geçen hikayeyi anlatmaktadır. Tüm dünya için tehdit oluşturan bir salgın bulunmaktadır. Bu salgının çözümü için ise gereken kişi Ellie’dir. Joel’in dizi boyunca görevi ise Ellie’nin başına herhangi bir iş gelmeden onu bilim adamlarına teslim etmek ve salgının çözümü için yol aramaktır. Ancak Ellie bilim adamlarının araştırmaları sonucunda sağ kalıp, kalmayacağını kesin değildir. Ancak Joel ile Ellie arasındaki güçlü duygusal bağ, Joel’in insanlığı değil de Ellie’yi kurtarma yolunu seçmesi ile başlayan macera ve aksiyon dolu sahneler anlatılmaktadır.

The Last Of Us Dizisi Oyuncuları Kimler?

Yazar ve senarist sorumluluğunu alan Craig Mazin ve Neil Druckmann üstlenmektedir.

Sıcak Kafa Dizisi Konusu Nedir? Oyuncular ve Fragman İzle!

BENZER HABERLER